CURSUS
Ook dit jaar organiseert Mark Schmidt van LB Racing weer een beginners en gevorderden cursus.

KORTE AVONDCURSUS
Wij hebben een extra avond cursus navigeren ingelast die voorgaande jaren een groot succes bleek te zijn en waar door diverse equipes ook dit jaar weer naar gevraagd is. In overleg met LB Racing is deze cursus vastgesteld op woensdag 12 juni, aanvang 19:00 uur, locatie LB Racing, Eindhovenseweg 130 te Weert.
Deelname kosten bedragen 30 euro per equipe, te voldoen bij aanvang cursus. Het aantal deelnemers is beperkt, dus mocht u interesse hebben mail dit dan per omgaande naar Mark Schmidt (m.schmidt@online.nl).
We starten met een stukje theorie. Wat houdt rally rijden in, hoe lees ik een kaart, welke navigatie systemen zijn er, etc. Aansluitend een oefenritje van ongeveer een uur.

DAGCURSUS
Navigeren kun je leren vandaar dat we graag de cursus bij LB Racing onder de aandacht brengen. Mark Schmidt leert u de fijne kneepjes van het kaartlezen en omgaan met de soms bijzondere aanwijzingen op de kaart en de route controles en puntentelling. Meedoen staat borg voor een gezellige en leerzame dag, en straks nog meer genieten van de rally!

Beginnerscursus (Élégance/Tour rijders): Zaterdag 20 april 2019 (hele zaterdag vanaf 10.00 uur). Navigeren voor gevorderden (Tour/Sport rijders): Zondag 21 april 2019 (hele zondag vanaf 10.00 uur). Deelname kosten: 95 euro per 2 personen, inclusief koffie, lunch en diner en materialen. Het is ook mogelijk om beide cursussen in 1 weekend te volgen. De kosten bedragen dan 160 euro per 2 personen. U ontvangt instructie en gaat een uitgebreide route rijden met briefing naderhand.

Voor meer informatie en inschrijving:
Klik > hier < om het formulier voor de Avondcursus te downloaden.
Klik > hier < om het formulier voor de uitgebreide Dagcursus te downloaden.

LB Racing: Telefoon 0495-452206 Mobiel 06-53145344 www.lbracing.nl