INSCHRIJVEN

Attentie: Op dit moment zijn alle startplaatsen BEZET - Wij plaatsen daarom uw inschrijving op een WACHTLIJST. Zodra er een plek vrijkomt zullen wij u telefonisch of per mail benaderen dat er plaats is.

U kunt inschrijven via het online formulier (zie link hieronder), en ontvangt direct een kopie per email. Daarna betaalt u per bank 225,- euro per equipe van 2 personen per auto. Dat is inclusief koffie/vlaai bij de start, lunch, routeboek, en diner op het eindpunt in Heeze.
Zakelijke inschrijvingen met factuur en vermelding in het routeboek bedragen 349,- per equipe. U ontvangt de factuur enkele weken voor de rally per email. Heeft u meer dan 2 inzittenden, dan betaalt u 55,- euro per volwassene extra voor koffie/vlaai, lunch en diner.

In verband met de coronamaatregelen zal het bestuur op 1 juli 2021 bepalen of de rally door kan gaan op 18 juli. Mocht dat niet kunnen ivm dan geldende beperkingen voorgeschreven door de overheid, wijken we uit naar zondag 5 september. Als we uitwijken naar 5 september vragen wij u om uw inschrijving te herbevestigen of kosteloos te annuleren.

> Klik hier om het inschrijfformulier te openen. <

Uw inschrijving is definitief na ontvangst van betaling op bankrekening NL43 RABO 0113 0484 16 op naam van Stichting Classic Rally Heeze. Graag bij betaling het kenteken van de auto vermelden. Toekenning van een startbewijs is op volgorde van ontvangst van betaling.

U kunt eventuele wijzigingen achteraf versturen via e-mail: rallyheeze@gmail.com.