NIEUWS

5 juni 2019 - Nog enkele plaatsen beschikbaar
Voor de snelle beslissers: u kunt zich nog aanmelden tot 10 juni voor Classic Rally Heeze. We hebben nog enkele laatste plaatsen beschikbaar en dan is de rally weer volgeboekt. Ga naar 'Inschrijven' om het online formulier in te vullen.
10 mei 2019 - Classics voor de deur bij Ben van de Leur
Zoals vandaag op Heeze24 te lezen was, hebben we al bijna 60 deelnemende equipes voor dit jaar. Dat betekent dat de laatste 10-12 plaatsen nu nog beschikbaar zijn. Net als vorig jaar laten we graag alle bewoners zien dat je nog kunt meedoen met de Classic Rally Heeze. De komende zaterdagen staat daarom elke zaterdag een andere mooie classic car op de stoep bij Ben van de Leur Optiek. Eigenaar Nico van de Leur sleutelt in zijn vrije tijd graag aan zijn eigen oldtimer en is bestuurslid van de rally.

23 april 2019 - Nog 15 plaatsen beschikbaar
Dagelijks ontvangen we nu aanmeldingen, waardoor er nu nog voor 15 auto's startplaatsen beschikbaar zijn. Wil je niet op de wachtlijst komen? Schrijf je dan tijdig in.

13 april 2019 - Nog 25 plaatsen beschikbaar
We hebben inmiddels al meer dan 40 equipes mogen inschrijven. Er zijn dus nog zo'n 25 startplaatsen beschikbaar. Onze ervaring is dat in de komende 5 weken de meeste deelnemers gaan inschrijven. Wil je niet op de wachtlijst komen? Schrijf je dan tijdig in.

16 maart 2019 - Dagcursus op 20 en 21 april
Om nog meer fijne kneepjes van het navigeren en rallyrijden te leren organiseert onze rally coordinator Mark Schmidt in het paasweekend een rally cursusdag. Zaterdag voor beginners, zondag voor gevorderden. Dit keer met een 125 km lange middagrit. Download hier de cursus info .

25 februari 2019 - Gemakkelijker inschrijven
Vanaf dit jaar is het gemakkelijker inschrijven door een online formulier . Zo kun je je vanaf je computer of mobieltje eenvoudig aanmelden voor 2019. Je kiest je klasse, vult naam en gsm van de rijder en navigator in, het eventueel aantal extra inzittenden en je contactgegevens en klaar is Kees. Oh ja, daarna nog wel tijdig betalen zodat jouw plek gegarandeerd is.

Uitslagen - 2018
Hieronder vindt u de uitslagen voor de Classic Rally Heeze 2018
< Download hier de scores per equipe >