NIEUWS

10 juni 2021 - Wachtlijst voor nieuwe aanmeldingen
Attentie: Op dit moment zijn alle startplaatsen BEZET - Wij plaatsen daarom uw inschrijving op een WACHTLIJST. Zodra er een plek vrijkomt zullen wij u telefonisch of per mail benaderen dat er plaats is.

7 juni 2021 - Nog 5 startplaatsen beschikbaar
Inmiddels hebben 65 equipes zich ingeschreven. Er zijn nog 5 startplaatsen beschikbaar. We hanteren een wachtlijst indien alle 70 startplaatsen zijn ingeschreven. Mocht er iemand uitvallen, dan nemen we contact met u op.

28 mei 2021 - Versoepelingen in juni en juli
Nu de versoepelingen per 5 juni zijn aangekondigd en de vooruitblik naar de volgende stap op 30 juni, gaan we met onze horecapartners in meer detail bespreken hoe de rally in juli veilig gehouden kan worden.
Zodra die voorbereidingen gereed zijn kunnen we - zoals gepland - op 1 juli onze deelnemers informeren hoe de rally zal plaatsvinden. We gaan op dit moment uit van een zeer grote kans op doorgaan op 18 juli - gezien de aangekondigde versoepelingen - en nemen de definitieve beslissing op 1 juli.

20 april 2021 - Nog enkele plaatsen beschikbaar
We hebben 53 equipes ingeschreven tm vandaag. Dat betekent dat er nog 17 plaatsen beschikbaar zijn. Zie het menu Deelnemers voor de laatste stand.

Finish en diner op Kasteel Heeze
Wat is er mooier dan te finishen bij Kasteel Heeze? In de eerste jaren van de rally hebben wij het kasteel als begin- en eindpunt opgenomen. We hoorden van velen dat ze het toch wel fijn vinden om weer eens in het centrum van Heeze te finishen. Vandaar dat we in 2021 de finishboog daar gaan opzetten. Het diner en de borrel zijn in het koetshuis van het kasteel. De start is - als vanouds - bij Dorpshuis 't Perron in Heeze.

Uitslagen - 2019
Hieronder vindt u de uitslagen voor de Classic Rally Heeze 2019
< Download hier de scores per equipe >