NIEUWS

23 april 2019 - Nog 15 plaatsen beschikbaar
Dagelijks ontvangen we nu aanmeldingen, waardoor er nu nog voor 15 auto's startplaatsen beschikbaar zijn. Wil je niet op de wachtlijst komen? Schrijf je dan tijdig in.

13 april 2019 - Nog 25 plaatsen beschikbaar
We hebben inmiddels al meer dan 40 equipes mogen inschrijven. Er zijn dus nog zo'n 25 startplaatsen beschikbaar. Onze ervaring is dat in de komende 5 weken de meeste deelnemers gaan inschrijven. Wil je niet op de wachtlijst komen? Schrijf je dan tijdig in.

16 maart 2019 - Dagcursus op 20 en 21 april
Om nog meer fijne kneepjes van het navigeren en rallyrijden te leren organiseert onze rally coordinator Mark Schmidt in het paasweekend een rally cursusdag. Zaterdag voor beginners, zondag voor gevorderden. Dit keer met een 125 km lange middagrit. Download hier de cursus info .

25 februari 2019 - Gemakkelijker inschrijven
Vanaf dit jaar is het gemakkelijker inschrijven door een online formulier . Zo kun je je vanaf je computer of mobieltje eenvoudig aanmelden voor 2019. Je kiest je klasse, vult naam en gsm van de rijder en navigator in, het eventueel aantal extra inzittenden en je contactgegevens en klaar is Kees. Oh ja, daarna nog wel tijdig betalen zodat jouw plek gegarandeerd is.

Uitslagen - 2018
Hieronder vindt u de uitslagen voor de Classic Rally Heeze 2018
< Download hier de scores per equipe >