RALLY 2019

Voor de achtste keer wordt op zondag 16 juni 2019 de Classic Rally Heeze verreden.

De eerste edities waren beregezellig met een gevarieerde deelname vanuit Heeze en daarbuiten. Classic Rally Heeze betekent zoals elk jaar met elkaar genieten van een mooie en goed uitgezette route over de beste rijderswegen in het gastvrije Brabantse Land. Wij verheugen ons weer op een grote en kleurrijke deelname en zien uit naar het moment u allen weer te zien aan de start in het historische Heeze.
De route is ook dit jaar professioneel opgezet door Mark Schmidt van LB Racing, waarbij u zelf de mate van sportiviteit en de navigatieklasse bepaalt. U kunt kiezen voor deelname in de Sportklasse, Tourklasse, of Coupe d´Élégance. Rijdt u in laatstgenoemde klasse dan gaat uw route alleen over verharde wegen.
 
De start met koffie is dit jaar weer bij dorpshuis 't Perron. Onderweg krijgt u een lekkere lunch op een nader te bepalen lokatie en u finisht in Heeze. Na aankomst bij landgoed Hotel Kapellerput gaan we eerst even borrelen en aansluitend genieten van een heerlijk 3-gangendiner.

Om voor deelname in aanmerking te komen moet uw auto 25 jaar of ouder zijn, dus tot en met bouwjaar 1994. Auto's van een bouwjaar na 1994 kunnen bij uitzondering mee rijden indien zij een bijzondere en/of unieke uitstraling hebben en naar de mening van de Stichting een toegevoegde waarde hebben voor het gehele evenement.
 
> lees meer