RIJDERSINFO

bijgewerkt 1-3-2021 - LET OP: rally op zondag 18 juli 2021

U wordt verzocht om op zondag 18 juli tussen 08.00 en 9.00 uur uw auto bij het startpunt in Heeze te parkeren. De startlocatie is Dorpshuis 't Perron Schoolstraat 48 in Heeze. Schrijf u in bij de organisatie. U ontvangt daar ter ondertekening de vrijwaringsverklaring. Na ondertekening van dit document ontvangt de Élégance klasse, in een enveloppe, een routeboek, autoschild (en sticker als u die liever gebruikt), 2 raam/deurstickers en overige benodigdheden. Het routeboek voor de Sport en de Tourklasse wordt 15 minuten voor de starttijd op startnummer uitgereikt.

Aangezien we voor de start gebruik maken van een openbare weg dient u bij aankomst de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. De capaciteit van het start terrein is voldoende, maar de mogelijkheid bestaat dat u verzocht wordt tijdelijk buiten het start terrein te parkeren indien u in de Élégance klasse rijdt. De verkeersregelaar zal u dan een plek aanwijzen.

Briefing door de ritmeester Mark Schmidt
Om 9.15 uur sluit de inschrijving en start de briefing door onze Ritmeesters. Dan ook verneemt u nog de laatste instructies en aanwijzingen alvorens de start aanvangt.

Opstellen op startvolgorde
De start begint precies om 10.01 uur en is aan de uitrit van de parkeerplaats. U wordt verzocht om pas enkele minuten voordat u start in de juiste volgorde op te stellen. Let dus goed op welke auto (startnummer) voor u en achter u komt en volg de aanwijzingen van de startbegeleiders.

Start
Als eerste zal de Sport klasse starten. Deze rijders hebben een iets langere route dan de Élégance en Tour klasse. Daarna sluit direct de Tour klasse aan, gevolgd door de Élégance klasse.
Alle voertuigen starten met een tussenpauze van exact 60 seconden.

> vervolg