Bestuurswijzigingen Stichting Classic Rally Heeze

27 dec – Met ingang van 2023 zal Juul Jochems het bestuur van Classic Rally Heeze verlaten. Het stokje van penningmeester zal hij overdragen aan Melcher Derks. Na het eerste kwartaal zal Nico van de Leur zijn bestuursrol beëindigen. Beiden zijn nog wel beschikbaar als adviseur van het bestuur. Juul en Nico zijn nauw betrokken geweest bij het succes van de rally door de jaren heen en het bestuur is hen zeer erkentelijk voor alle inspanningen.

Juul stond in 2012 mede aan de wieg van de Stichting Classic Rally Heeze. Toen destijds de Brabantse Dag Rally stopte, nam hij samen met Tom Odijk, Paul Geeris en Marc Vos het initiatief om een stichting op te richten. Juul heeft zich op vele vlakken ingezet, en gezorgd voor een gedegen financiële exploitatie van de rally.

Onze nieuwe penningmeester Melcher Derks draait al enige jaren mee in het bestuur en de organisatie van de rally. Vanuit zijn activiteiten rondom de inschrijving en contact met sponsors is het penningmeesterschap een logische stap.

Nico is een autoliefhebber pur sang, en trad niet lang na de oprichting ook toe tot het bestuur van Classic Rally Heeze. Velen van u zullen zich nog wel herinneren dat we in het voorjaar elk weekend een mooie oldtimer voor Optiek van de Leur mochten showen. Dat leidde er toe dat er niet alleen mensen met een nieuwe bril naar buiten liepen, maar ook met een ingevuld deelnemersformulier voor de rally. Samen met Tom Odijk richtte Nico zich onder andere op het zoeken en bespreken van telkens nieuwe locaties voor lunch, de opzet van het diner en een aantrekkelijk programma voor onze deelnemers.

Bas Donker is per 1 november 2022 toegetreden tot het bestuur van CRH. Vanuit zijn enthousiasme voor Classic Rally Heeze en zijn jarenlange inzet als serviceteam samen met Gerard Bogers was Bas al nauw verbonden met onze organisatie. Bas heeft voor de rally van 2023 samen met Nico en Tom aansprekende lunch- en dinerlocaties uitgezocht. Ook in 2023 zal hij met Gerard als serviceteam paraat staan.

Tom Odijk (voorzitter) & Marc Vos (secretaris)

Bij de foto boven v.l.n.r.: Marc Vos, Melcher Derks, Tom Odijk, Juul Jochems en Nico van de Leur. Nieuw bestuurslid Bas Donker ziet u hier onder in de service auto.