Dinerlocatie

Kasteel Heeze

Kasteel Heeze is eeuwenlang het middelpunt geweest van de heerlijkheid Heeze, Leende en Zesgehuchten. Deze was oorspronkelijk een vrije heerlijkheid en is in 1334 leengoed van de Hertog van Brabant geworden. 

Kasteel Heeze bestaat uit 2 delen, het middeleeuwse slot Eymerick en het nieuwere 17de eeuwse kasteel, beide met hun eigen binnenplaats. Op de website van het kasteel leest u alles over de boeiende geschiedenis.

De familie van Tuyll van Serooskerken bewoont al lange tijd dit mooie versterkte huis in de kern van Heeze. U leest meer over de huidige bewoners in dit artikel.

Finish

Vanaf circa 16.30 komen de eerste auto’s naar de finish en als het goed is zal rond 18.00 uur alle 70 auto’s de finish hebben bereikt.

De rally auto’s komen via de Kapelstraat aanrijden, en slaan dit jaar af bij de ingang van de Wijnhoeve / Hooizolder waar we aan de achterzijde op het plein finishen met een fotomoment.

Daarna rijden de auto’s door naar het kasteel. De auto’s worden geparkeerd aan weerszijden van de statige oprijlaan.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om bij de finish te komen kijken naar de equipes die na een hele dag rally rijden zich melden bij het eindpunt.

Borrel en diner

Na aankomst is er een gezellige borrel in het koetshuis, op het tweede binnenplein van het kasteel. Deze is alleen toegankelijk voor de deelnemers. Rond 18.30 is er een diner in informele setting tot 21.00 uur en vindt de prijsuitreiking plaats. De uitslagen worden daags na de rally ook op deze website gepubliceerd.