Dinerlocatie

Landgoed hotel Kapellerput Heeze

Kapellerput ligt in het buitengebied van Heeze. Het rustgevende landgoed vormt een inspirerende plek. De creatieve interieurs in het sfeervolle hotel prikkelen, zijn eigentijds. 

Finish

Vanaf circa 16.30 komen de eerste auto’s naar de finish en als het goed is zal rond 18.00 uur alle 70 auto’s de finish hebben bereikt.

De rally auto’s komen via de Somerenseweg aanrijden en finishen voor de Kapellerput. De auto’s worden geparkeerd op een ruime parking in het bos naast de ingang.

Alle geïnteresseerden, familie en vrienden zijn van harte welkom om bij de finish te komen kijken naar de equipes die na een hele dag rally rijden zich melden bij het eindpunt.

Borrel en diner

Na aankomst is er een gezellige borrel op het grasveld bij de finish.

Rond 18.30 is er een diner in informele setting tot 21.00 uur en vindt de prijsuitreiking plaats. De uitslagen worden daags na de rally ook op deze website gepubliceerd.

De Chef van restaurant Cambium laat graag je proeven van pure en smaakvolle gerechten waarbij de ingrediënten zoveel mogelijk uit de directe omgeving komen. De gerechten wisselen met de seizoenen mee.