Inschrijven

U kunt zich aanmelden als deelnemer aan de rally via het online formulier, en ontvangt direct een kopie per email.

Via de QR code in het formulier, of een bankoverschrijving betaalt u bank 250,- euro per equipe van 2 personen per auto. Dat is inclusief koffie/vlaai bij de start, lunch, routeboek, en diner op het eindpunt in Heeze.

Zakelijke inschrijvingen met factuur en vermelding in het routeboek, website en nieuwsbrief bedragen 395,- per equipe. U ontvangt de factuur 4 weken voor de rally per email.

Heeft u meer dan 2 inzittenden, dan betaalt u 75,- euro per volwassene extra voor koffie/vlaai, lunch en diner.

U kunt eventuele wijzigingen achteraf versturen via e-mail: rallyheeze@gmail.com.

Maximaal 70 plaatsen

Als er meer dan 70 equipes zijn ingeschreven wordt u op de wachtlijst geplaatst. Wij nemen dan contact met u op zodra een plaats beschikbaar is.

Attentie: Op dit moment zijn alle startplaatsen voor 2023 BEZET – de inschrijving is nu gesloten

Betalen bij inschrijving

Uw startplaats is definitief na ontvangst van betaling op bankrekening NL43 RABO 0113 0484 16 op naam van Stichting Classic Rally Heeze. Graag bij bankoverschrijving het kenteken van de auto vermelden. Toekenning van een startbewijs is op volgorde van ontvangst van betaling.

Annuleringsvoorwaarden

Als u – in geval van bijzondere omstandigheden – wilt annuleren, dan is restitutie alleen mogelijk indien een vervangende deelnemer op de wachtlijst uw plaats inneemt. De inschrijfkosten worden dan na de rally teruggestort op uw rekening. Deze regel geldt tot 3 weken voor de rallydatum. Bij annulering na deze datum is restitutie niet mogelijk.