Inschrijven (editie 2022 is vol)

23 mei: De inschrijving voor de rally 2022 is gesloten

U kon zich tot voor kort aanmelden als deelnemer aan de rally via het online formulier, en ontvangt direct een kopie per email. Daarna betaalt u per bank 225,- euro per equipe van 2 personen per auto. Dat is inclusief koffie/vlaai bij de start, lunch, routeboek, en diner op het eindpunt in Heeze.

Zakelijke inschrijvingen met factuur en vermelding in het routeboek bedragen 349,- per equipe. U ontvangt de factuur enkele weken voor de rally per email.

Heeft u meer dan 2 inzittenden, dan betaalt u 55,- euro per volwassene extra voor koffie/vlaai, lunch en diner.

Als er meer dan 70 equipes zijn ingeschreven wordt u op de wachtlijst geplaatst.

Er staan 8 equipes op de wachtlijst.

Uw inschrijving is definitief na ontvangst van betaling op bankrekening NL43 RABO 0113 0484 16 op naam van Stichting Classic Rally Heeze. Graag bij betaling het kenteken van de auto vermelden. Toekenning van een startbewijs is op volgorde van ontvangst van betaling.

U kunt eventuele wijzigingen achteraf versturen via e-mail: rallyheeze@gmail.com.

Covid-Flex garantie

In verband met de coronamaatregelen zal het bestuur op 1 juli 2022 bepalen of de rally door kan gaan op 17 juli. Mocht dat niet kunnen ivm dan geldende beperkingen voorgeschreven door de overheid, kan het zijn dat we een alternatieve datum bepalen. Als we uitwijken naar een alternatieve datum vragen wij u om uw inschrijving te herbevestigen of u kunt dan kosteloos annuleren.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Oud-deelnemers van Classic Rally Heeze horen elk voorjaar als eerste wanneer de inschrijving opent. Wilt u wellicht ook deelnemen komend jaar aan Classic Rally Heeze of een cursus volgen? Schrijf u dan in op de nieuwsbrief, en wij zorgen ervoor dat u het als een van de eersten weet wanneer de inschrijving is geopend.