Rijdersinfo

8.00-9.00 uur – Ontvangst en registratie

U wordt verzocht om op zondag 23 juni 2024 tussen 08.00 en 9.00 uur uw auto bij het startpunt in Heeze te parkeren. De startlocatie is Dorpshuis ’t Perron Schoolstraat 48 in Heeze. Schrijf u in bij de organisatie. U ontvangt daar ter ondertekening de vrijwaringsverklaring. Na ondertekening van dit document ontvangt de Élégance klasse, in een enveloppe, een routeboek, autoschild (en sticker als u die liever gebruikt), 2 raam/deurstickers en overige benodigdheden. Het routeboek voor de Sport en de Tourklasse wordt 15 minuten voor de starttijd op startnummer uitgereikt.

Parkeren op startnummer

Aangezien we voor de start gebruik maken van een openbare weg dient u bij aankomst de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. De capaciteit van het start terrein is voldoende, maar de mogelijkheid bestaat dat u verzocht wordt tijdelijk buiten het start terrein te parkeren indien u in de Élégance klasse rijdt. De verkeersregelaar zal u dan een plek aanwijzen. We parkeren op startnummer zodat het starten soepel verloopt.

9.15 uur – Briefing door de ritmeester

Om 9.15 uur sluit de inschrijving en start de briefing door onze ritmeester Mark Schmidt. Dan ook verneemt u nog de laatste instructies en aanwijzingen alvorens de start aanvangt.  

9.45 uur Opstellen op startvolgorde

De start begint precies om 10.01 uur en is aan de uitrit van de parkeerplaats. U wordt verzocht om pas enkele minuten voordat u start in de juiste volgorde op te stellen. Let dus goed op welke auto (startnummer) voor u en achter u komt en volg de aanwijzingen van de startbegeleiders.

10.01-11.10 Start

Als eerste zal de Sport klasse starten. Deze rijders hebben een iets langere route dan de Élégance en Tour klasse. Daarna sluit direct de Tour klasse aan, gevolgd door de Élégance klasse.
Alle voertuigen starten met een tussenpauze van exact 60 seconden.

12.30-13.30 Lunch

De lunchlocatie houden we dit jaar nog even geheim. Wat we wel kunnen zeggen is dat u zich hier even heerlijk kunt ontspannen ter afwisseling van het sturen en navigeren. Afhankelijk van uw startnummer komt u aan tussen 12.30 en 13.30 uur bij de lunchstop.

13.31-14.40 Herstart na de lunch

Om precies 13.31 uur zal onder leiding van de ritmeesters de start plaatsvinden van het tweede gedeelte van de rally. De startvolgorde is hetzelfde als in de ochtend. 

16.30-18.00 Finish in Heeze

Vanaf ca 16.30 uur verwachten wij de aankomst van de Sportklasse bij de Finish bij Landgoed Hotel Kapellerput in Heeze, gevolgd door Tour en Elegance rijders. Aansluitend wordt u een aperitief aangeboden op het gazon bij de finish voor het hotel.

18.30-21.00 Diner

Aanvang van ons gezamenlijk diner in restaurant Cambium van Kapellerput is gepland om ca 18.30 uur. Het diner is in een informele setting. De prijsuitreiking en het einde van het diner is gepland rond 21.00 uur, zodat u tijdig naar huis kunt vertrekken.

Speciale dieetwensen

Als u speciale dieetwensen heeft voor lunch en diner kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier. 

Dépannage onderweg

Als u onderweg technische assistentie nodig heeft, kunt u een beroep doen op ons service team. Bas en Gerard helpen u graag weer op weg.

Het service team probeert ten alle tijde mensen in de rally te houden. Indien niet gerepareerd kan worden ter plaatse slepen we de auto af naar een veilige locatie voor u. Via Whatsapp kunt u uw locatie delen met het service team, of geef duidelijk aan op welke pagina van het routeboek u bent. Blijf telefonisch bereikbaar voor het team dat u probeert te vinden.