Rally dit jaar

Voor de 12e keer wordt op zondag 23 juni 2024 de Classic Rally Heeze verreden

Classic Rally Heeze betekent zoals elk jaar met elkaar genieten van een mooie en goed uitgezette route over de beste rijderswegen in het gastvrije Brabantse Land. Een beregezellige dag met een gevarieerde deelname vanuit Heeze en daarbuiten. Wij verheugen ons weer op een grote en kleurrijke deelname en zien uit naar het moment u allen weer te zien aan de start in Heeze: de Parel van Brabant. 

De route is ook dit jaar professioneel opgezet door Mark Schmidt van LB Racing, waarbij u zelf de mate van sportiviteit en de navigatieklasse bepaalt. U kunt kiezen voor deelname in de Sportklasse, Tourklasse, of Élégance. Rijdt u in laatstgenoemde klasse dan gaat uw route alleen over verharde wegen.
De start met koffie is dit jaar weer bij dorpshuis ’t Perron. Onderweg krijgt u een lekkere lunch op een nader te bepalen lokatie en u finisht in Heeze. Na aankomst gaan we eerst even borrelen bij de finish en aansluitend genieten van een heerlijk 3-gangendiner in restaurant Cambium van Landgoed hotel Kapellerput.